Afbeelding

Natuurcafé over insecten in het Melarium

Algemeen

DELFT - Op dinsdag 6 juni organiseert Natuurlijk Delfland een Natuurcafé van 10:00 uur tot 12:00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom in natuurcentrum het Melarium in Delft. Het thema zal die dag insecten zijn en de toegang is helemaal gratis, net als de koffie en thee. 

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Het is een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuuronderzoek en het delen van de passie voor de natuur. In een natuurcafé ontmoeten natuurliefhebbers elkaar om ervaringen uit te wisselen. Het thema van deze dag is insecten. Er zijn heel veel verschillende insecten, denk bijvoorbeeld aan mieren, vliegen, vlinders, bijen, kevers, sprinkhanen, libellen, luizen en wantsen. Rond het Melarium worden ze gezocht, bekeken en gefotografeerd en daarna worden de ervaringen uitgewisseld in het natuurcentrum. 

Het Melarium is te bereiken via de Thijsseweg 11 in Delft. Aan het einde van deze weg staat het straatnaambord Melariumpad, vervolgens loop je ongeveer 10 minuten verder en zie je het Melarium. Voor meer informatie kunt u terecht op www.delfland.knnv.nl