De Style Kamer
De Style Kamer

De Style Kamer: winkelen in stijl

Algemeen

DELFT - Bij de Style Kamer, een mannenmode winkel in het hartje van Delft, vind je al vijf jaar lang prachtige stijlvolle kleding voor iedere gelegenheid en elke dag. Het credo van De Style Kamer: besteed aandacht aan je style omdat je persoonlijkheid niet het eerste is wat mensen zien, is in alles te herkennen. Eigenaar Bram de Vries staat vol enthousiasme voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een stijlvolle outfit of die perfecte spijkerbroek. 

De Style Kamer is een zelfstandige winkel met een uitgesproken stijl. Je vindt er verschillende trendy kledingmerken, waaronder Drykorn Baldessarini Matinique. Maar ook voor schoenen van Giorgio kun je er terecht. 

Vorige week zaterdag was de officiële opening van de nieuwe winkel. Met behulp van vrienden heeft Bram het nieuwe pand aan de Hippolytusbuurt omgetoverd tot de nieuwe Style Kamer. De inrichting doet de naam van de zaak werkelijk eer aan. Winkelen in De Style Kamer is een beleving waar service en persoonlijke aandacht voor op staan. 

De Style Kamer is actief op social media. Neem eens een kijkje op de Instagrampagina of op www.destylekamer.nl, of word van harte welkom geheten in de winkel aan de Hippolytusbuurt 35.