Het museum
Het museum

Museum Paul Tetar van Elven is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden

Algemeen

Het museum gelegen aan de Koornmarkt 67 in Delft is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers en bestuursleden. Er worden vrijwilligers gezocht die onder andere bezoekers rondleidingen geven door het voormalige woonhuis van Paul Tétar van Elven (1823-1896).

Als gastheer of -vrouw vertelt u bezoekers graag meer over het zestiende-eeuwse huis en de rijke verzameling van de kunstschilder, tekenleraar en verzamelaar Paul Tétar van Elven. Naast dat er door de vrijwilligers rondleidingen worden gegeven worden er ook vrijwilligers gezocht die in de museumwinkel willen werken. Ook is het museum op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het museum heeft een actief werkbestuur, waarbij er minimaal 1 keer per maand een vergadering plaatsvindt.

Zou u het leuk vinden om in een klein huismuseum te werken? Wilt u graag bezoekers informeren of liever deel uitmaken van het bestuur? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@museumpaultetarvanelven.nl en samen vinden wij de perfecte plek voor u in een enthousiast team!