Humanitas
Humanitas

Humanitas zoekt Coördinator Huisbezoek

Algemeen

Humanitas koppelt vrijwilligers aan mensen die behoefte hebben aan contact. Dit zijn vooral ouderen, en steeds vaker ook thuiswonende jongere mensen met lichte psychische problematiek. Daarbij staat het contact van mens tot mens centraal, bijvoorbeeld door op bezoek te gaan, een spelletje te doen, samen een wandeling te maken of samen een activiteit bezoeken in een buurthuis.

Als coördinator maak je dit mogelijk en zorg je dat vrijwilligers en deelnemers elkaar vinden: Je werft vrijwilligers en deelnemers en zorgt dat zij aan elkaar gekoppeld worden. Je ondersteunt de vrijwilligers, organiseert bijeenkomsten voor hen en onderhoudt contact met verwijzende organisaties. Het is zeer dankbaar werk en zo ben je van betekenis voor deelnemers en vrijwilligers en draag je bij aan het bestrijden van het gevoel er alleen voor te staan in Delft. 

Heb je interesse in mensen, kun je goed organiseren en zie je deze rol wel zitten? Neem dan contact op met Andre van Peppen, bestuur.eenzaamheid@humanitasdelft.nl of bel 06 57614616.

Website: www.humanitas.nl/delft/