Rudolph van Veen
Rudolph van Veen

Tijdens de Feestdagen! - Rudolph’s Bakery Live in het theater

Algemeen

Nederlands bekendste tv-kok Rudolph van Veen brengt je in een smakelijke theatervoorstelling in de perfecte stemming voor vrolijke, gezellige en vooral smakelijke feestdagen. Te zien op 28 december aanstaande in Theater de Veste, kaarten zijn nu te koop.
Tijdens De Feestdagen draait het natuurlijk allemaal om samenzijn en lekker eten. En daar weet Rudolph van Veen, bekend door zijn optreden in het RTL-programma Life & Cooking en zijn programma’s op 24Kitchen, alles van. In deze theatershow vertelt Rudolph verhalen, anekdotes en met live kookdemo’s inspireert hij je om de heerlijkste dingen thuis op tafel te zetten. Ondertussen steekt multi-instrumentalist Diederick Ensink allerlei bekende kerstsongs in een fonkelnieuw jasje en smeedt hij alledaagse keukengeluiden om tot nieuwe muziek. Rudolph en Diederick iedereen in de juiste mood voor de feestdagen!
En ben je nog op zoek naar een leuk uitje met de kinderen in de kerstvakantie, dan is de voorstelling ‘Kikker is Verliefd’, naar de bekende boeken van Max Velthuijs een aanrader. Kijk voor de gehele programmering op www.theaterdeveste.nl.