Arjan Steendam van Steendam Herenmode
Arjan Steendam van Steendam Herenmode

Shop je winterjas bij Steendam Herenmode!

Algemeen

DELFT - Er komen weer natte en koude dagen aan, en wat is er tijdens dat koude weer nou lekkerder dan een warme winterjas?! Bij Steendam Herenmode hebben ze nu één pand van het klein warenhuis volledig omgetoverd tot jassenwinkel. Hier kán het niet anders dan dat je slaagt voor een fijne winterjas die jou deze winter warm houdt. Kijk ook meteen voor een bijpassende sjaal, muts of pet. Keuze genoeg!

Jassen van topmerken
“Steendam bestaat eigenlijk uit drie panden, waarvan we één heel pand tijdelijk helemaal ingericht hebben met jassen”, aldus Arjan. “In plaats van een afdeling, hebben wij gekozen voor een hele winkel om een grote collectie aan te kunnen bieden. Het ideale moment dus voor mannen om een kijkje te komen nemen.” Bij Steendam Herenmode shop je alle topmerken jassen onder één dak: State of Art, N.Z.A. Vanguard, Cast Iron, Replay, Strellson, Roy Robson en nog veel meer! “Nu het nazomerweer dan écht is afgelopen is het de hoogste tijd om een mooie jas te komen uitzoeken!”

Meer weten over Steendam Herenmode? Kijk dan eens op www.steendam.net of loop gerust een keer binnen in deze mooie winkel aan de Wijnhaven in Delft!