Sta-opstoelen zorgen ervoor dat jouw lichaam de juiste zithouding aanneemt
Sta-opstoelen zorgen ervoor dat jouw lichaam de juiste zithouding aanneemt

Sta-opstoel weken bij Vegro zijn van start

Algemeen

DELFT - Last van zit- en rugklachten of moeite met opstaan vanuit je stoel? Een sta-opstoel biedt jou comfort en hulp. In de Vegro Zorgwinkel bij De Hoven Passage kun je terecht voor advies. Hier profiteer je de komende weken bovendien van flinke kortingen. 

De comfortabele sta-opstoelen zorgen ervoor dat jouw lichaam de juiste zithouding aanneemt. Dat is belangrijk voor je lichamelijke gezondheid. Een sta-opstoel geeft net dat steuntje in de rug dat je misschien nodig hebt om goed en veilig op te staan vanuit je stoel, zonder dat je valt. En dat kun je helemaal zelfstandig doen. Daarnaast heeft een sta-opstoel nog meer te bieden. Zo kun je de stoel op verschillende manieren instellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de rugleuning achterover te kantelen of met je benen omhoog te zitten. Door telkens je zithouding te veranderen voorkom je lichamelijke klachten. Tot en met 27 november krijg je bij Vegro tot wel 900 euro korting op verschillende sta-opstoelen, dus dit is hét moment om eens te informeren naar wat Vegro voor jou kan betekenen. De Woonconsulent komt ook gratis en vrijblijvend bij je langs voor een thuisdemonstratie, advies en uitleg. Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak via 0900 - 288 77 66 of loop eens binnen in de showroom in Delft.

Plaid
Bovendien zorgen de mensen van Vegro ervoor dat je er lekker warm bij zit met het Vegro plaid. Ideaal nu de koude wintermaanden er weer aankomen! Dit plaid ontvang je tijdens de actieperiode gratis bij aankoop van een sta-opstoel.

Wil je meer weten over waar je op moet letten bij het kopen van een sta-op stoel? Kijk dan op vegro.nl, bel 0900 288 77 66 of kom langs in de Zorgwinkel op de Papsouwselaan 474.