Doe elk weekend mee aan een gratis zomerse activiteit
Doe elk weekend mee aan een gratis zomerse activiteit

Zomer in het pop-up Van Leeuwenhoekpark

Algemeen

DELFT - Eind augustus is het zover: dan begint de aanleg van het Van Leeuwenhoekpark. Voor de eerste schop de grond in gaat, kunnen Delftenaren deze zomervakantie al even oefenen. Op het plein verschijnt namelijk een pop-up park. Neem een goed boek mee, zoek verkoeling bij de fontein, of daag je buren uit voor een potje schaak, kubb of jenga. Ook kun je elk weekend meedoen aan een gratis zomerse activiteit. 

Zondag 31 juli | 10.00 – 11.00 | Yoga
Begin je zondag goed met een yogasessie in de openlucht. Fitness & Health Club Delft verzorgt deze ochtend een instaples, waarbij je kennismaakt met de basis van yoga. Aanmelden via www.nieuwdelft.nl/park

Zondag 31 juli | 13.00 – 17.00 | Kids at the park
Kom je zondagmiddag 31 juli naar Kids at the Park? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur vinden er verschillende kinderactiviteiten plaats. Maak of verf je eigen vogelhuisje en neem het mee naar huis, of schilder wat jij straks gaat doen in het Van Leeuwenhoekpark. De mooiste schilderijen zijn straks voor iedereen te zien aan het bouwhek, als de aanleg van het Van Leeuwenhoekpark van start gaat. Kom een ijsje eten, speel een potje twister, laat je schminken of spring op het springkussen.

Zondag 7 augustus | 16.00 - 18.00 | Salsa en bachata
Jarenlang leerden Delftenaren hun eerste danspassen bij Dansschool Wesseling aan de Houttuinen, totdat de studio naar een nieuwe plek verhuisde voor de bouw van de spoortunnel. Deze zondag keert de dansschool terug naar Nieuw Delft. Na een workshop latin voor beginners en een demo kan er vanaf 16.30 uur vrij gedanst worden. Aanmelden is niet nodig.

Zondag 14 augustus | Buitenbios
Klap je stoeltje uit en kom films kijken in het toekomstige park. Houd nieuwdelft.nl in de gaten voor het programma.