Welke Nederlandse zangeres wordt door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke Nederlandse zangeres wordt door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor CuliNESSE

Algemeen

Dit jaar is het extra groot feest: CuliNESSE viert haar tiende verjaardag!

CuliNESSE is een driedaags festival met een bomvolle muzikale, culinaire en culturele programmering. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je genieten van de beste artiesten en de lekkerste gerechten van bekende restaurants uit de regio. 

In de afgelopen negen edities van CuliNESSE hebben vele grote en minder grote artiesten op het podium in Nesselande gestaan. Tijdens de tiende editie van het culinaire muziekfestival blikken we terug op die voorgaande edities en zullen veel van deze oude bekenden het podium betreden. We sluiten elke festivaldag af met een nieuwe artiest: een headliner die nog nooit eerder op het festival heeft gespeeld.

Naast de fantastische muziek wordt het natuurlijk een culinair festijn zoals iedereen dat van CuliNESSE gewend is. Geen foodtrucks of standaard vette hap, maar gerenommeerde restaurants uit de regio, die de bezoekers in de watten zullen leggen met hun bijzondere kookkunsten.

Op naar een prachtige editie in 2022!
 Helaas is 27 Augustus uitverkocht, maar Delftopzondag en het kasteeltje mogen 2x2 kaarten weggeven voor de Donderdag 25 Aug of de Vrijdag 26 Augustus. De vraag:

Welke Nederlandse zangeres wordt door Charles van Harling geïnterviewd? Stuur je antwoord naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. 

Donderdag 25 augustus, 16:00 - 23:00 uur: Krezip, Nielson, Candy Dulfer, En heel veel meer . 

Vrijdag 26 augustus, 16.00-23.00 uur, Chef’s Special, Van Dik Hout, Davina Michelle
En meer...