De vernieuwde werkplek van toekomstige medewerkers van Bike Totaal Paul Willemsen
De vernieuwde werkplek van toekomstige medewerkers van Bike Totaal Paul Willemsen

Bike Totaal Paul Willemsen zoekt versterking

Algemeen

DEN HOORN- Bike Totaal Paul Willemsen heeft het tijdens de Corona-periode nog drukker gekregen. Veel mensen gingen recreëren in eigen land en wat is er dan mooier dan op de fiets te stappen. Tevens nam de elektrische fiets een nog grotere vlucht. Omdat de Corona-drukte nog steeds niet weg is, wordt personeelsuitbreiding gezocht.

Diverse hulp gezocht
“Dit is heel divers”, aldus eigenaar Paul Willemsen. “We zoeken zowel mensen met ervaring, als mensen die het vak willen leren. Ook verwelkomen we graag zaterdaghulpen en jongelui die interesse hebben om in de vakantie bij ons te werken. Ieder krijgt zijn of haar eigen werkplek in onze recent verbouwde winkel en werkplaats. Ik hoop dat ze zich in deze mooie omgeving op hun plek gaan voelen”.

Elektrische proefrit
Het team van Paul Willemsen bestaat uit vakkundige monteurs en verkopers, die u prima kunnen adviseren over de juiste fiets. Dit kan een tweedehands-, stads- of elektrische fiets zijn. Wie gaat voor een elektrisch exemplaar, kan eerst een proefrit maken op één van de testmodellen in de winkel. U kunt bijvoorbeeld advies krijgen over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Bij vrijwel alle elektrische fietsen kan worden gekozen voor een garantiepakket van vijf jaar.

Openingstijden
Het personeel van Bike Totaal Paul Willemsen staat voor u klaar aan de Woudseweg 6 op maandag van 13 tot 18 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur.