Bij Bounce Valley kan zowel jong als oud zich fantastisch vermaken
Bij Bounce Valley kan zowel jong als oud zich fantastisch vermaken

Win kaarten voor Bounce Valley!

Algemeen

ZOETERMEER - Op een kwartier rijden van Delft vind je de gloednieuwe attractie Bounce Valley Zoetermeer. Bij Bounce Valley kun je zonder grenzen bouncen in het gigantisch grote luchtkussenpark.  Delft op Zondag mag 5x 4 kaarten weggeven!

Het airpark is geschikt voor alle leeftijden. “Wij zien dagelijks hoe zowel jong als oud zich top vermaakt bij ons. De 15+ avonden, die op vrijdagavond en zaterdagavond vallen, zijn ook erg populair. Hier kunnen oudere tieners en ook volwassenen zich heerlijk uitleven.” Bij Bounce Valley in Zoetermeer vind je alles voor extreme fun: van wipe-out tot bouncing jumptoren tot obstable run. Bij Bounce Valley kun je een los ticket kopen om gewoon even lekker te bouncen. Heb je wat te vieren? Doe dat dan met één van de arrangementen. Er kunnen in Bounce Valley kinderfeestjes gevierd worden, maar ook grote vriendengroepen, schoolreisjes en bedrijfsfeesten zijn van harte welkom om Bounce Valley te komen ontdekken. Reserveren kan op www.bouncevalley.nl.

Delft op Zondag mag 5x 4 kaarten weggeven om te bouncen in Zoetermeer. Kans maken? Mail dan naar hanneke@delftopzondag.nl waarom jij zou moeten winnen o.v.v. Bounce Valley. Winnaars ontvangen komende week bericht.