Pauline Jochems
Pauline Jochems

‘Het blijft bijzonder om mensen in deze periode te mogen bijstaan’

DELFT - Delft Uitvaartbegeleiding is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke werkwijze.

Pauline Jochems begeleidt van het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. “In deze dagen ben ik er om rust en overzicht te houden van wat er geregeld moet worden.”
Je kunt rekenen op een uitvaartleider die ruimte geeft voor jouw ideeën en zorgvuldig samen met jou zoekt naar de meest passende invulling van de uitvaart.
De mensen hadden altijd wel een keuze voor een grote of kleine uitvaart, maar in de afgelopen twee jaar hebben mensen moeten en kunnen ervaren dat een grote uitvaart mooi en indrukwekkend kan zijn, maar een kleine en intieme uitvaart ook zeker zo kan worden ervaren.
Er wordt dan ook nu nog met grote regelmaat gekozen voor een kleine intieme uitvaart. Waarbij je dan wel ziet dat het condoleancemoment in één van de dagen voor de uitvaart, drukker bezocht wordt. Een uitvaart in grote of kleine kring? ”Ik vind het vooral fijn dat mensen weer kunnen kiezen wat bij hen past.”

Pauline is dag en nacht bereikbaar op 06 422 702 77. Kijk voor meer informatie op www.delftuitvaart.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1