Op de foto van links naar rechts: Staand: Desiree, Giulia, Addy, Marjolein, Jolanda, Joardi. Knielend: Diana en Huub. (Foto: PR)
Op de foto van links naar rechts: Staand: Desiree, Giulia, Addy, Marjolein, Jolanda, Joardi. Knielend: Diana en Huub. (Foto: PR)

Edwin Meyer Foundation steunt Debora

Algemeen

DELFT - Inloophuis Debora ontving onlangs een schenking van de Edwin Meyer Foundation.

De Edwin Meyer Foundation is opgericht door Désirée, haar kinderen Giulia en Joardi en haar schoonzus Jolanda. De foundation is een non profit organisatie die onderzoek naar behandeling en bestrijding van kanker steunt door middel van het o.a. organiseren van de jaarlijkse Scorpioparty. De naam Scorpioparty is ontleend aan het sterrenbeeld van de in 2006 overleden man van Désirée, Edwin Meyer. Edwin is in 2005 ziek geworden en na een dappere strijd in 2006 aan de gevolgen van alvleesklierkanker overleden. Het motto van Edwin was: “Vier het leven, het leven moet een feestje zijn”.

Feest
Na het overlijden van Edwin, in 2006, is besloten om jaarlijks een groot feest te organiseren en de opbrengst te doneren aan goede doelen. Afgelopen jaar heeft de stichting een enquête gehouden bij de achterban en hierbij is o.a. Debora, centrum voor leven met en na kanker, naar voren gekomen. De Edwin Meyer Foundation heeft kennis genomen van al het goede werk door de vele vrijwilligers door het zusje van Edwin, Linda Meijer. Naast Edwin die eerder door kanker was getroffen is Linda deze nare ziekte ook ten deel gevallen en zij strijdt op dit moment tegen kanker. Zij heeft veel baat bij alle workshops, trainingen en massages van Debora en is alle vrijwilligers zeer dankbaar. Debora zet de schenking in voor de creatieve activiteiten. “Wij als naaste familie van Linda en als bestuur van de Edwin Meyer Foundation zijn daarom zeer verheugd 5.000,- euro te mogen schenken aan Debora. kijk op: www.inloophuisdebora.nl.

Dit jaar vieren we de Scorpioparty op zaterdag 28 mei as. vanaf 18.00 uur in Omni sportvereniging Velo te Wateringen. Belangstellenden kunnen kaartjes bestellen via info@scorpioparty.nl of via Facebook Edwin Meyer Foundation https://fb.watch/cvDf8oERMg/