René van Dijk met een 'Support Delft'- krijtmal
René van Dijk met een 'Support Delft'- krijtmal

Support de lokale ondernemers!

Algemeen

DELFT - Steeds meer mensen steken elkaar een hart onder de riem en ondersteunen elkaar in deze moeilijke tijd. Je favoriete Delftse ondernemers steun je via Support Delft.nl!

Afgelopen week hebben de mensen Support Delft goed weten te vinden! Even wat statistieken: 126 aangesloten ondernemers, 24.993 weergaven, 2388 weergaven op de drukste dag en de ondernemer met de meeste reacties is Pinkie, dat waren er maar liefst 24..

Blauwe lopers
De richtlijnen van het RIVM zijn iets versoepeld en je merkt dat ook meer ondernemers weer hun deuren durven te openen. Sinds dit weekend kun je de ondernemers die open zijn herkennen aan een fel blauwe loper. "Komt u lekker binnen wandelen. Wij houden ons aan alle richtlijnen en heten u van harte welkom in Delft" #gastvrij. Nu hopen dat de straten elke week een beetje blauwer kunnen kleuren!
Krijt
Steeds meer ondernemers zijn bereikbaar door supportdelft.nl. Deze week zijn René en Melanie de straten opgegaan om met een krijtmal de link van de site op de straten te printen. Zo is het niet te missen en hopen we nog meer bezoekers bewust te maken van het lokale shoppen.

Openingstijden
Vanaf dit weekend kun je bij de ondernemers een poster in de vorm van de social tegel op het raam zien hangen met hierop hun 'aangepaste' openingstijden.

Blog
Er hebben zich een aantal schrijvers aangemeld die leuke verhalen gaan delen over de stad. Dit kun je binnenkort ook lezen op de speciale blog pagina van supportdelft.nl.

Community
Wil jij op de hoogte blijven en kletsen met ondernemers uit de stad? Meld je dan op Facebook aan voor de Support Delft community!