VV SEP zoekt nieuwe speelsters voor aankomend seizoen (foto: VV SEP)
VV SEP zoekt nieuwe speelsters voor aankomend seizoen (foto: VV SEP)

VV SEP zoekt speelsters voor volgend seizoen

Algemeen

DELFT - Nu het amateurvoetbal er voor dit kalenderjaar op zit, richt de vrouwentak van VV SEP haar vizier alvast op het volgende seizoen. De rood-gelen zijn op zoek naar nieuwe speelsters om de club te verrijken.

De vrouwenafdeling, die volgend seizoen onder de leiding zal staan van de nieuwe hoofdtrainer Hans van Heteren, telt drie teams en speelt op de zondag. Vrouwen 1 doet al twee jaar mee in de top van de eerste klasse. Vrouwen 2 speelt derde klasse en Vrouwen 3 komt uit in de vierde klasse. VV SEP voert al jarenlang een actief beleid om het vrouwenvoetbal binnen de club te stimuleren, van jong tot oud, van prestatievoetbal tot recreatief en van veld tot zaal.

Veelzijdige club
De vereniging kenmerkt zich door twee belangrijke pijlers, sport en plezier. Naast het sportieve aspect vervult de club ook een belangrijke sociale functie. Zo worden er regelmatig drukbezochte clubavonden georganiseerd en wordt de derde helft altijd gewonnen. Op die manier valt er altijd wel wat te beleven in een prettige kring.
Wil jij volgend seizoen voetballen bij VV SEP? Bezoek dan voor meer informatie de website www.vvsep.nl of stuur een e-mail naar sepdames@vvsep.nl. Hopelijk zien we je dan volgend seizoen terug bij VV SEP Delft!