Voor bloedafname kunt u per 1 december weer terecht bij het Medisch Centrum Delft (Foto: Frank van der Burg)
Voor bloedafname kunt u per 1 december weer terecht bij het Medisch Centrum Delft (Foto: Frank van der Burg) Foto: FRANK VAN DER BURG

Bloedafname terug bij Medisch Centrum Delft

Algemeen

DELFT - Om bloedafname voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft het laboratorium van Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum (RHMDC) in iedere wijk van Delft een bloedafnamelocatie ingericht.

Afgelopen maart moest de bloedafname helaas weg uit het Medisch Centrum Delft, omdat de ruimte nodig was voor de huisartsen. Er is toen uitgeweken naar het buurthuis, vanuit daar werd verder gezocht naar een geschikte ruimte. Vanaf 1 december is de bloedafnamelocatie weer terug in het Medisch Centrum Delft aan de Beukenlaan 4, naast de apotheek, waar de service die u gewend bent van het RHMDC wordt hervat. Iedereen kan na een bezoek aan de huisarts of specialist snel terecht bij deze en alle andere locaties van RHMDC om bloed te laten afnemen of om kweekjes in te leveren. Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u van 08.15 tot 09.30 uur terecht bij de bloedafnamelocatie in het Medisch Centrum Delft. Andere bloedafnamelocaties? Zie: www.rhmdc.nl of bel met: 088-2604000.