<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland Business & Group Travel uit Wateringen ontvangt de
OndernemersPrijs Haaglanden 2020 uit handen van de Haagse wethouder Economie Saskia
Bruines en juryvoorzitter Hans Biesheuvel
Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland Business & Group Travel uit Wateringen ontvangt de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 uit handen van de Haagse wethouder Economie Saskia Bruines en juryvoorzitter Hans Biesheuvel (Foto: Michel Heerkens)

Winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2020

DEN HAAG - Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland Business & Group Travel is de winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2020. De prijs is dinsdag 26 november uitgereikt door de Haagse wethouder Economie Saskia Bruines tijdens het event Den Haag Onderneemt! met ruim 500 ondernemers in de zaal. Uit de drie finalisten koos de jury voor Sylvia Grootscholten omdat zij het reisbureau in haar eentje heeft opgestart en vervolgens heeft uitgebouwd tot een middelgrote onderneming, die buitengewoon succesvol is in een moeilijke markt. Vanwege haar enorme succesverhaal zien wij haar als een inspiratie voor anderen!

Uniglobe Westland Business & Group Travel is gespecialiseerd in snel en efficiënt regelen van zakenreizen. Het bedrijf is gevestigd in Wateringen. Zie ook hun website https://westland.uniglobe.nl. 

Uit een aantal genomineerden zijn eind oktober drie finalisten geselecteerd. Deze zijn in november door de jury bezocht in hun eigen bedrijf. Van deze drie topondernemers is Sylvia Grootscholten gekozen als de nieuwe winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden voor 2020. De voorzitter van de jury Hans Biesheuvel: "Alle finalisten kunnen naar het oordeel van de jury als excellente en zeer succesvolle ondernemers worden beschouwd in hun branche. Na veel wikken en wegen heeft de jury de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 toegekend aan Sylvia Grootscholten. Zij laat al 13 jaar zien dat een reisbureau nog steeds bestaansrecht heeft in het huidige tijdperk van digitalisering en vergelijkingssites van hotels en vliegtickets. Uniglobe innoveert daarbij continue haar systemen om voor haar klanten de creatiefste reisoplossingen, de meest optimale reisschema's en de beste tarieven aan te bieden voor vliegtickets, hotels en huurauto's. De bijzondere aandacht voor de werknemers uit zich daarnaast onder meer in doorgroeimogelijkheden en de zorg voor hun gezondheid."

Nicole Vrolijk, voorzitter van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden, is trots op deze winnaar, de finalisten en de genomineerden: "Het lijkt misschien een cliché, maar het zijn allemaal echt topondernemers. Wat een kwaliteit hebben we in onze regio. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2021. Dit is toch voor iedereen een groot feest."

Goed ondernemerschap stimuleren
De prijs is bedoeld om de ondernemers in de regio Haaglanden te stimuleren hun ambitie, doorzettingsvermogen en initiatieven vol te houden en verder uit te breiden. Succesvolle ondernemers zijn een voorbeeld voor anderen!

De organisatie van de prijs is in handen van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en geldt voor het volgende jaar. Meer informatie over de stichting en de prijs staat op www.ondernemersprijs-haaglanden.nl.

Cheyenne Toetenel

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>