Het Delftse Grandcafé de Sjees eindigde dit jaar op de 27ste plaats in De Café Top 100
Het Delftse Grandcafé de Sjees eindigde dit jaar op de 27ste plaats in De Café Top 100

Twee Delftse cafés in De Café Top 100

Algemeen

DELFT - Het is dubbel feest in Delft. De Café Top 100 van Misset Horeca is bekend en twee Delftse cafés staan erin. Volgens Misset Horeca behoren deze twee cafés dus tot de beste cafés in Nederland. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

Bierhuis de Klomp
Al jaren is Bierhuis de Klomp een begrip in Delft. Iedereen weet dat je voor het lekkerste bier en de meest gezellige sfeer hier moet zijn. Helaas staan ze dit jaar net niet in de top 10, maar ze mogen zeker niet klagen met een prachtige elfde plek. Nog nooit heeft dit Delfse café zo'n hoge plek in De Café Top 100 behaald. De mystery guests van Misset Horeca is ontzettend tevreden over Bierhuis de Klomp. Daarnaast merkte de jury dat het personeel van Bierhuis de Klomp veel kennis van zaken had. "Op mijn vraag naar een bitter bier kreeg ik keurig de vraag of ik een bier uit de fles of van de tap wilde. Van de tap adviseerde ze de Mooie Nel IPA van Jopen en deze werd geserveerd in het eigen glas. Mijn partner kon kiezen uit diverse open wijnen, en ze adviseerde een mooie volle Spaanse La Vida Shiraz. Goed en vlot uitgeserveerd, ondanks de drukte. Een geweldige café-ervaring in een dito café.", schrijft de jury.

Grandcafé de Sjees
Ook Grandcafé de Sjees mag trots zijn met haar prachtige 27ste plaats. Ook bij dit café werden de mystery guest van Misset Horeca enorm goed geadviseerd door het personeel van Grandcafé de Sjees over de verschillende soorten bier. "Van dit soort adviezen worden we blij. Dat worden we sowieso van de Sjees. Een prachtig bedrijf met een prettige en gastvrije bediening met oog voor iedereen. Leuke originele barhapjes en een uitgebreide bierkaart."

Heel erg goed gedaan en gefeliciteerd Bierhuis de Klomp en Grandcafé de Sjees, met het behalen van deze twee prachtige plekken in De Café Top 100.