Logo delftopzondag.nl
Deze meiden hebben veel zin in de Stanislasdag!
Deze meiden hebben veel zin in de Stanislasdag!

Stanislascollege Krakeelpolderweg organiseert Stanislasdag

DELFT - Het Stanislascollege aan de Krakeelpolderweg organiseert  op vrijdag 15 november van 8.45 uur tot 15.00 uur de Stanislasdag, de dag van de naamgever en patroonheilige van de school.

Het SCK maakt er een hele speciale dag van. De leerlingen kunnen kiezen uit tal van workshops. Daarnaast wordt de dag geopend met een dansspektakel. Er is een funstripe waar de leerlingen FIFA en Fortnite op een digibord kunnen spelen (mogelijk gemaakt door GameMania Delft), er is een foodcourt en een photobooth. Ook kunnen de leerlingen in een air motion ride stappen, deze wordt aangeboden door Festo.

VMBO biedt leerlingen de ultieme kans om een geweldige workshop te volgen tijdens de Stanislasdag.

Heel Holland bakt
De leerlingen uit klas 1,2,3 en 4 hebben een keuze gemaakt uit veel verschillende workshops. Een speciale workshop die dag is "Heel Holland bakt." De leerlingen krijgen een les bakken van de winnares uit 2016 Annemarie Pronk van het gelijknamige programma. Hieronder staan de andere workshops van de dag. Op deze manier hebben de leerlingen een leuke en leerzame dag en mogen ze zelf aan de slag met een workshop die hun aanspreekt: sushi maken, rijden op een Segway, schilderworkshop, graffiti kunstwerk maken, circus workshop, zet je eigen tattoo, verf op je eigen lichaam, body painting, tekenen door uitleg op de computer, streetdance, DJ Rap Zang Breakdance, paaldansen, Heel Holland Bakt, VR Kickboksen, trampoline springen, snowboarden en skiën, haar en nagels, mountainbiken.

Meer berichten