<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Peuterwerkplaats Kickertje in Schipluiden van start

Foto:

In 2018 vierde 't Kickertje haar 25e verjaardag. Een mooi jaar vol met extra activiteiten en workshops voor de kinderen, ouders, medewerkers en partners van 't Kickertje.

De locatie Burgemeester van Gentsingel in Schipluiden is in 2018 gerenoveerd en heeft binnen een volledige make over gehad. Al eerder is de buitenruimte als natuurtuin ingericht. De natuurtuin, met uitzicht op de polder, zorgt voor een dagelijkse ontdekkingstocht van de kinderen. De lokalen op de Burgemeester van Gentsingel hebben een heerlijk frisse en kleurrijke inrichting en zijn zo ingericht dat er voor alle leeftijdscategorieën (0 tot 4 jaar) optimale mogelijkheden zijn. Met de realisatie van de verbouwing wordt een nieuwe Peuterwerkplaats-groep gestart.

Spelen, ontdekken en bewegen
De Peuterwerkplaats is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De Peuterwerkplaats staat voor spelen, ontdekken, bewegen en vooral veel plezier beleven.
De kinderen worden uitgenodigd deel te nemen aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de peuter en die de ontwikkeling en ontplooiing prikkelen.
De kinderen worden ondersteund door de pedagogische medewerkers die hen helpen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te doen groeien. Heeft u een verwijzing van Jeugdgezondheidszorg ontvangen voor het volgen van een VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma? 't Kickertje biedt de kinderen met Peuterplein een goede voorbereiding op school. De Gemeente Midden-Delfland draagt bij in de kosten.

Dagopvang en buitenschoolse opvang
't Kickertje biedt naast de Peuterwerkplaats ook hele dagopvang en buitenschoolse opvang. 't Kickertje is graag dé partner in ontwikkeling, opvoeding en verzorging.
Binnenkort vinden er inloopochtenden plaats voor zowel de Peuterwerkplaats als de hele dagopvang. Hou de website van 't Kickertje in de gaten voor actuele informatie.
Wilt u niet wachten met een bezoek aan de locatie? Neem dan contact op met 't Kickertje via (015) 251 75 80 voor het plannen van een rondleiding of voor het beantwoorden van uw vragen.

't Kickertje
Warmoesland 57
2635 LB Den Hoorn
info@kickertje.nl www.kickertje.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>