Een deel van het team van Les Enfants. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn bij het fotomoment
Een deel van het team van Les Enfants. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn bij het fotomoment Foto: KOOS BOMMELE

Trots op het Top Team van Les Enfants

advertenties

Op papier is het Kinderopvang Les Enfants, maar het woord "kinderopvang" is eigenlijk niet op zijn plaats bij Les Enfants!

Les Enfants is gewoon niet te vergelijken met een kinderopvang, met een organisatie! Ons team is elke dag met de kinderen op pad om te ontdekken en de wereld te leren kennen. Kijk maar eens op onze Facebook pagina. Er gaat geen dag voorbij waarbij het woord opvang bij ons past, maar ook volgens de regels hoort het woord erbij. Het is best moeilijk geweest om mensen te zoeken die hetzelfde willen als wij, die kinderen de kans willen bieden op ontwikkeling op alle vlakken, maar gelukkig zijn ze er wel!

In zeven jaar tijd zijn we gegroeid van 2 naar 26 medewerkers, dat is knokken geweest. Van 15 kindjes naar meer dan 100 kindjes per dag blij maken met alles wat wij ondernemen.

Wij zijn zo trots op het team van kinderopvang Les Enfants! Die elke dag weer met zoveel passie en vanuit hun hart onze kindjes bij Les Enfants een top dag geven met zoveel avonturen en liefde!

Bedankt Wendy W & Diana & Chantal & Evelien & Wendy v G & Danielle & Carola & Mirella & Shirley & Mary & Anouk & Mandy & Floor & Rowan & Michelle & Jo-Anne & Tomas & Samantha & Wendy K & Quirine & Shannen & Svenja & Willy & Ashley & Charlotte & Rochelle

Wij zijn super trots op jullie!

Linda & Michael

Ps. Denk jij dat je ook bij ons in het team past? Stuur ons een mailtje: info@kinderopvang-lesenfants.nl. Dan nodigen wij jou uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.