De mannen van Het Tanthof staan voor u klaar!
De mannen van Het Tanthof staan voor u klaar!

Het Tanthof: voor kleine, maar ook grote klussen

kijk op de wijk

Natuurlijk weet je dat je voor een plug, een moer, hout, verf of gereedschap terecht kan bij Houtmarkt Het Tanthof. Maar wist u dat je daar ook voor verbouw, op- en aanbouw aan het goede adres bent? Naast doe-het-zelfwinkel is Het Tanthof namelijk ook een aannemersbedrijf.

"Het aannemersbedrijf is zelfs de hoofdmoot van ons werk", vertelt Tiemo Walda, eigenaar van Het Tanthof. De winkel en het aannemersbedrijf zijn van oudsher al nauw met elkaar verbonden. We zijn geen nieuwelingen of kleine jongens, maar beschikken over ruime ervaring." Hoewel nieuwbouw tot de mogelijkheden behoort; "Zo heeft mijn vader hier in Tanthof een aantal geschakelde villa's gebouwd en hebben we ook wel ervaring met bedrijfsruimtes", spitsen de werkzaamheden van Het Tanthof zich toch vooral toe op ver-, op- en aanbouw, en natuurlijk onderhoudswerkzaamheden. "Er is geen klus te klein. Of het nu gaat om een klemmende deur of een verrot kozijn, we helpen u graag."
Maar ook voor de grotere klussen draaien de mensen van Het Tanthof hun hand niet om: een badkamer of toilet moderniseren, glas en ventilatietoepassingen aanbrengen, we kunnen het allemaal. En zelfs voor de echt grote klussen schrikken zij niet terug: "Een dakkapel? Geen probleem. Uw woonkamer uitbreiden? We doen het graag en goed. En zelfs als je een verdieping bovenop je huis wilt zetten gaan we graag voor u aan de slag."

Nooit een makkie
Niet dat Tiemo en zijn mensen àlles in eigen beheer uitvoeren: voor bijvoorbeeld berekeningen en het maken van bouwtekeningen halen zij er een constructeur en/of een architect bij. Maar zijn de gegevens bekend, dan kunnen de opdrachtgevers makkelijk zelf of met hulp aan de slag: "Neem zo'n extra verdieping. In sommige huizen is daar bij de bouw al rekening mee gehouden. En als er mensen zijn die eerder zo'n zelfde huis hebben aangepast, kun je met gemak de gegevens uit het gemeentelijk archief opvragen en die desgewenst aanpassen."
Inmiddels hebben de mannen van Het Tanthof al zoveel ervaring opgedaan dat ze zelden voor verrassingen komen te staan. "Zeker als het om woningen in Tanthof gaat. Die kennen we door en door."

Raad en daad
Kortom: Aannemersbedrijf Het Tanthof staat met raad en daad voor u klaar. En voor uw doe-het-zelf projecten? "Daarvoor kunt u natuurlijk altijd terecht in onze winkel. Maar schroom niet om door te vragen als blijkt dat de klus voor u net iets te groot is. Wij helpen u graag!"

!