Karin Schrederhof opent de crowdfundingsactie in aanwezigheid van een levensgrote bij.
Karin Schrederhof opent de crowdfundingsactie in aanwezigheid van een levensgrote bij.

Red de bij met de kinderboerderij!

Algemeen

DELFT - Wist u dat het heel slecht gaat met de bijen? En dat bijen heel belangrijk zijn voor onze natuur? Bijen bevruchten onze fruitbomen, zodat wij kunnen genieten van appels en peren.

Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof heeft daarom op zaterdag 25 augustus samen met wethouder Karin Schrederhof en ´Zoem de bij´ een aftrap gegeven aan de crowdfundingsactie om een mooie bijenstal te kunnen realiseren op het terrein. De oude bijenstal is dertig jaar oud en hard aan vervanging toe. Daarnaast wordt een aantal van de vrijwilligers opgeleid tot imker. "We vinden het ook belangrijk om onze bezoekers veel te leren over de bijen en we willen jullie de mogelijkheid bieden de bijen van dichtbij te bekijken!", aldus de organisatie.
Dit kan echter niet gerealiseerd worden zonder de hulp sympathisanten van de bijen. Ga daarom snel naar www.voorjebuurt.nl/reddebij en help bij het realiseren van dit prachtige bijenparadijs!
Voor meer informatie, of als u op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen, dan kunt u kijken op www.kinderboerderijtanthof.nl of op de facebookpagina: facebook.nl/kinderboerderijtanthof.