Het team is klaar voor de EHBO-workshop voor vrijwilligers.
Het team is klaar voor de EHBO-workshop voor vrijwilligers.

EHBO voor festivalvrijwilligers

Algemeen


Wat mag en moet je wel en niet doen als vrijwilliger met EHBO? Dat staat centraal in de gratis workshop ´EHBO voor festivalvrijwilligers´ van stichting KEES op zaterdag 6 oktober.

Dit wordt georganiseerd in samenwerking met het Delft Fringe Festival, het Rietveld Theater, het Delft Chamber Music Festival, Bachkoor Holland en Club Delft.
De gratis workshop gaat over EHBO: wat mag en moet je wel en niet doen als vrijwilliger? Over de gevolgen van drank- en drugsgebruik, de stabiele zijligging en het verplaatsen van onwel geworden bezoekers. De workshop wordt verzorgd door Stichting KEES in opdracht van de Club Delft Vrijwilligers.
De komende maanden wordt ook nog een tweetal andere workshops verzorgd, waaronder ´Techniek voor vrijwilligers´ en ´Gastvrijheid - hostmanship´.

Aansluiten en aanmelden
Vrijwilligers die actief (willen) zijn binnen de Delftse culturele sector kunnen zich kosteloos aansluiten bij Club Delft Vrijwilligers via www.clubdelft.nl/vrijwilligers.
Club Delft Vrijwilligers doet er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nóg een stukje leuker te maken. Club Delft Vrijwilligers leert je nieuwe culturele organisaties kennen, brengt je in contact met andere vrijwilligers en inspireert je tijdens de leerzame workshops.
Club Delft Vrijwilligers is een initiatief van Delft Fringe Festival en wordt vormgegeven in samenwerking met het Rietveld Theater, Delft Chamber Music Festival, Bachkoor Holland en Club Delft. Dit initiatief wordt mede-mogelijk gemaakt door Gemeente Delft.
Aanmelden en meer informatie opvragen kan ook via maraliza@delftfringefestival.nl.