Gratis e-books voor inwoners Delft

Algemeen

De VakantieBieb is weer open! In de app staan meer dan 60 e-books voor jong en oud. De VakantieBieb is een zomercadeautje van de Bibliotheek voor zowel leden als niet-leden. De app sluit op 31 augustus.

De VakantieBieb biedt meer dan 30 e-books voor volwassenen en ruim 30 e-books voor jeugd. Ook de allerkleinsten kunnen dit jaar meegenieten van de VakantieBieb. Speciaal voor de leeftijdsgroep 0 tot 6 jaar zijn drie e-books opgenomen. Bibliotheken willen met de app kinderen stimuleren om lekker door te lezen tijdens de schoolvakantie. Zo genieten ze niet alleen van leuke e-books, maar houden ze ook hun leesvaardigheid op peil.

Voor volwassenen zijn er e-books in de categorieën spanning, romans en informatief. Zo staan onder meer Kolja van Arthur Japin, Sterf twee keer van Tess Gerritsen, Ma van Hugo Borst en Het meisje uit de trein van Irma Joubert in de VakantieBieb. Daarnaast zijn er in het kader van VakantieLuisteren ook diverse VakantieBieb-titels als luisterboek te vinden in de LuisterBieb.

Meer informatie over de VakantieBieb is te vinden op www.vakantiebieb.nl. De app is te downloaden via de App Store en Google Play Store. De e-books zijn te lezen tot en met 31 augustus 2018, een lidmaatschap van de Bibliotheek is niet nodig.