Kinderen kunnen (wanneer de drukte het toelaat) zelf de keuze maken of ze 'gewoon' willen Lasergamen of de Nerf Blasters gebruiken (foto: PR)
Kinderen kunnen (wanneer de drukte het toelaat) zelf de keuze maken of ze 'gewoon' willen Lasergamen of de Nerf Blasters gebruiken (foto: PR) Foto: Laurens van Heerde

Rolschaatsen en Nerf Blasters in Monkey Town Delft

Algemeen

Er is deze zomer extra veel actie in het grootste indoor speelparadijs van Delft en omgeving. Gasten kunnen gebruikmaken van een tijdelijke rollerskatebaan en de actieheld uithangen in de Nerf BlastersArena.

"Wij beschikken over 3000 vierkante meter speelplezier. Met o.m. een peuterzone die zich richt op de ontwikkeling van de fantasie van kinderen door middel van rollenspellen, zijn wij al uniek in de regio. Nu wilden wij ons oppervlak de komende maanden gebruiken voor zomerse activiteiten. Zodoende kwamen wij op het idee van een rollerskatebaan", aldus eigenaar Geoffrey Pijpaert. De baan is geschikt voor zowel de onervaren als de ervaren kinderen. Aan de zijkanten zijn bankjes beschikbaar om op uit te rusten of om als volwassene toe te kunnen kijken. Het gebruik van de rolschaatsen en de baan is kosteloos in combinatie met een geldig entreeticket.

Nerf Blasters
Gelijktijdig met de rollerskatebaan is er nog meer actie in Monkey Town Delft gaande. Marketingverantwoordelijke Micha Reij; "Wij beschikken over een 5-D Bioscoop en een grote Lasergame-Arena. Nu weten wij ook dat Nerf Blasters ongekend populair zijn. In dit geval was het een makkelijke optelsom voor ons: wij maken van de Lasergame-Arena een Nerf Blasters-Arena."

Lasergame
Bij een geldig entreeticket ontvangen gasten een muntje die te gebruiken is voor de Lasergame. Kinderen kunnen wanneer drukte het toelaat, zelf de keuze maken of ze 'gewoon' willen Lasergamen of de Nerf Blasters gebruiken. Geoffrey Pijpaert: "Wij willen voorkomen dat er lange wachttijden ontstaan. Omdat alle pijltjes verzamelen en de geweren herladen nou eenmaal meer tijd kost dan Lasergame, kan het zo zijn dat bij grote drukte de Nerf Blasters niet beschikbaar zijn."

Een tweede spel kost 3,- euro per deelnemend kind. Volgens eigenaar Geoffrey Pijpaert is er ook zeker aan de veiligheid en comfort gedacht: "Er zijn ruim voldoende veiligheidsbrillen aanwezig. Met dakramen die open kunnen, komt er bovendien buitenlucht binnen. Dit is toch wel prettig als je actief bezig bent."

Meer informatie
Monkey Town Delft is te vinden aan de Rijksstraatweg 39 in Delfgauw. Het indoor speelparadijs is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 20.00. Dineren kan vanaf 7,50 euro per persoon, exclusief entree. De entree voor volwassenen is altijd kosteloos. De rollerskatebaan en Nerf Blasters-Arena zijn er tot en met het einde van de zomervakantie. Voor meer informatie over Monkey Town Delft zie www.monkeytown.eu/delft.