Trainingsgroep Racerunners bij Atletiekvereniging AV'40

sport

Nu de Rotaryclub Delft-Koningsveld twee Racerunners aan Sophia Revalidatie heeft gedoneerd, (zie elders op deze site) heeft het revalidatiecentrum Atletiekvereniging AV'40 Delft benaderd om hier en mooi sportproject van te maken.

"We vinden het geweldig dat AV'40 vanaf september start met een trainingsgroep Racerunners", zegt bewegingsagoog Yvonne Huisman van Sophia Revalidatie. Naast de sportieve voordelen en het verbeteren van conditie en gezondheid heeft dit initiatief nog een groot voordeel: " Voor de kinderen is het een mooie kans om sociale contacten op te doen bij een vereniging!"

Maatschappelijke bijdrage
AV'40 richt zich voornamelijk op het faciliteren van breedtesport en wil graag een sociaal maatschappelijke bijdrage leveren in de regio. Op dit moment kunnen atleten al bij hen terecht voor onder andere VB-atletiek en vanaf september voegen zij daar dus RaceRunning aan toe. De eerste twee maanden kan er gratis meegetraind worden om te kijken of RaceRunning iets is voor de atleet. Na deze periode kunnen de atleten lid worden van AV'40. Geïnteresseerden in RaceRunning kunnen een bericht sturen naar info@av40.nl of terecht op www.av40.nl.