"De vraag naar woningen blijft onverminderd hoog"

Prinsenstad Makelaardij: Van aankoopmakelaar naar aankoopcoach

advertenties

Frans van Rijn, eigenaar Prinsenstad Makelaardij in Delft, debuteerde eerder in deze krant. Wellicht bent u benieuwd naar zijn recente activiteiten en daarom stellen wij hem een aantal vragen.

"Hoe staat de huizenmarkt er momenteel voor?"
"De vraag naar woningen blijft onverminderd hoog, terwijl het aantal huizen dat te koop wordt gezet achterblijft. Deze trend is in alle stedelijke gebieden te zien en voorspeld wordt, dat zij zich voorlopig voortzet. Veel mensen hebben het gevoel dat zij er niet tussenkomen en hebben grote moeite met het kopen van een woning. Het hebben van een aankoopmakelaar is in deze markt dus een groot voordeel", aldus Frans.

"Welke extra's biedt u klanten als aankoopmakelaar?"
"Ik zie mezelf als aankoopcoach zoek die naar huizen zoekt voor de klanten. Tijdens gesprekken probeer ik de woonwensen van de klant optimaal in beeld te krijgen. Vervolgens ga ik voor klanten op zoek naar passende woningen. Ik neem contact op met de verkopende makelaars, maak afspraken, ga mee naar bezichtigingen en doe de onderhandelingen. Ik ontzorg de klant en help bij het maken van een weloverwogen beslissing. Ik doe dit tegen zeer scherpe tarieven!

"Hoe kunt u zulke scherpe tarieven hanteren?"
"Ik werk vanuit mijn woonhuis aan de Buitenwatersloot en wordt professioneel bijgestaan door mijn zonen en mijn vrouw."

"Wat zou u Delft verder nog willen meegeven?"
"Voor kopers is het van belang het hoofd koel te houden! Ik help graag bij de zoektocht naar en aankoop van een fijn huis. Ook voor verkoop en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres! "

Prinsenstad Makelaardij - Tel: 06 547 15 736 - www.prinsenstadmakelaardij.nl