Dieren staan komende tijd op talloze manieren centraal bij Intratuin Pijnaker aan Rijskade 1a.
Dieren staan komende tijd op talloze manieren centraal bij Intratuin Pijnaker aan Rijskade 1a.

Dierentuinweken bij Intratuin Pijnacker

lopende zaken

PIJNACKER - In navolging op de druk bezochte dinoweken heeft Intratuin Pijnacker aan de Rijskade 1a deze zomervakantie een nieuw en bijzonder evenement op de kalender staan. Deze keer zijn niet de dinosaurussen, maar alle dieren welkom.

Van groot tot klein, van gorilla tot papegaai! Deze levensgrote dieren zijn al sinds 8 juli en nog tot en met 27 augustus te gast in de winkel. Tijdens deze Dierentuinweken serveert het tuincafé beestachtige pannenkoeken en zijn er verschillende activiteiten speciaal voor kinderen.

Speurtocht
In de winkel is er een speciale dierentuinspeurtocht uitgezet. Speur naar alle dieren door de hele winkel en leer meer over de dieren zelf! Vul de juiste letters in op de speurtochtkaart en lever deze in bij de servicebalie. Maak zo kans op een leuke prijs. Elke week zijn er verschillende spannende en beestachtige prijzen te winnen.

Kinderactiviteiten
Naast de speurtocht zijn er verschillende andere kinderactiviteiten. Doe mee met dierengolf of kom elke woensdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur gezellig langs voor knutselactiviteiten. Maar dat is nog niet alles! Er zullen nog meer speciale activiteiten worden georganiseerd. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op de hoofdpagina van Intratuin Pijnacker.