Naar Intratuin voor een exclusief Oud en Nieuw

Eén van de vuurwerkspecialisten van Intratuin, die u onder andere alles kunnen vertellen over de verschillende effecten, toont de gratis weg te geven T-shirts.

PIJNACKER - Intratuin Pijnacker is helemaal klaar voor de vuurwerkverkoop. In het tuincentrum aan de Rijskade 1a vindt u in de vuurwerkshop een spectaculaire collectie vuurwerk. Om te beginnen met het zogenaamde ‘jeugdvuurwerk’. Intratuin heeft dit jaar met name in dit soort vuurwerk een flinke uitbreiding gezocht.

Er is meer knalvuurwerk, zoals een heuse ‘zevenklapper’, ‘Super Explo’s’ en een kleine raketbatterij met 25 shots. Daarnaast zijn de ‘Crackling Balls’ populair onder de jeugd, de ‘Double Demolition’ is een shock met een dubbele knal. Waar tot nu toe razend enthousiast op wordt gereageerd is de ‘Romeinse kaars’ van maar liefst 155 centimeter hoog en met 100 schoten/balls. 

Nieuw bij Intratuin is de lijn Bonfireworks. Intratuin heeft met Bonfireworks een heel exclusieve lijn in huis. Die bestaat uit vijf verschillende potten, waarvan de Thundertail het paradepaardje is. Het is een 100 shots cake met indrukwekkende en onwaarschijnlijk harde knallen. Aan de Professional Serie, een fantastische lijn die al vanaf de introductie vijf jaar geleden bij Intratuin te koop is, zijn nu zes nieuwe potten toegevoegd. Hierbij zijn er diverse V Shape-potten voor een breed bereik en een grote luchtvulling. Al deze potten vallen onder de categorie 500-grams. De eigen Excellent-lijn van Intratuin is ook uitgebreid met drie nieuwe potten. Die hebben de namen Lightening, Comet en Blast. 

Alle pakketten in de Diamond Collection zijn dit jaar eveneens vernieuwd. Voorheen had deze lijn voornamelijk vuurwerk met lage effecten. Dit jaar zijn er meer effecten van deze tijd: multishots. U kunt langskomen in de winkel, maar ook surfen naar de uitgebreide webshop www.intratuinvuurwerk.nl, die vol staat met filmpjes waarop de effecten van het vuurwerk te zien zijn. Wie hier naartoe gaat kan een speciale actiecode bemachtigen. Als u zich vóór 28 december a.s. registreert, maakt u kans op nog eens extra gratis vuurwerk tot 75 euro. Dat staat los van het reguliere gratis vuurwerk dat u al krijgt bij besteding van diverse bedragen aan vuurwerk. Als u in de voorverkoop bij Intratuin uw vuurwerk inslaat ter waarde van minimaal € 60, krijgt u bovendien gratis een T-shirt met een originele vuurwerkleus. Bestel uw vuurwerk op www.intratuinvuurwerk.nl voor een spetterend Oud en Nieuw.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1