De enige echte Ladies Night bij Intratuin

Algemeen

Bij de enige echte Ladies Night bij Intratuin worden dames getrakteerd op een uniek avondje uit.

PIJNACKER - Met de enige echte Ladies Night trakteert Intratuin Pijnacker op een uniek avondje uit. Op woensdag 16 november van 18.30 tot 22.00 uur is Intratuin dé plek voor vrouwen. Tijdens deze exclusieve avond bij Intratuin aan de Rijskade 1 in Pijnacker worden vele activiteiten georganiseerd speciaal voor dames. En dat allemaal in de sprookjesachtige kerstsfeer waar Intratuin bekend om staat. Tijdens de Ladies Night staan de deuren alleen open voor de vrouwelijke klanten van Intratuin.

Iedereen wordt feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, iets lekkers en kortingsstickers speciaal voor deze avond. Er is live muziek, kapper Rombout zorgt voor een feestelijk kapsel, de Bodyshop voor bijpassende make up en verder alles op het gebied van beauty en styling. 

Maak ook kans op een Citroen C1. Niet alleen kunt u de verschillende modellen van Citroen bekijken, u kunt zelfs een Citroen C1 winnen! Vul de bon in bij de stand van Het Motorhuis en misschien bent u wel de gelukkige. 

De Ladies Night is een exclusieve avond. Uitnodigingen voor deze avond kunnen dan ook alleen afgehaald worden. Er worden kaarten uitgegeven voor toegang om 18.30, 19.30 en 20.30 uur. Dit moet zorgen voor een goede doorstroming van bezoekers en minimale rijen voor de deur. Alle bezoekers van de Ladies Night die parkeren op het parkeerterrein van Oliveo of winkelcentrum Emerald worden in stijl naar Intratuin gebracht. Big Limo werkt deze avond mee aan het nog exclusiever maken van de Ladies Night. Als u eens op zoek bent naar iets speciaals: Big Limo biedt u vele mogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen. 

Speciaal onder de lezers van de krant Delft op Zondag wordt er een Ladies Night VIP behandeling verloot. Iedereen die met deze editie van de krant Delft op Zondag uitnodigingskaarten komt halen, kan zich voor maximaal 8 personen opgeven om zich thuis op te laten halen door een limo!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12