Martin van Eden (rechts) na het overhandigen van de cheque, met links van hem zijn vrouw Olga. Links de zonen Glen en Rick.
Martin van Eden (rechts) na het overhandigen van de cheque, met links van hem zijn vrouw Olga. Links de zonen Glen en Rick.

Full Speed, Vriendenfonds en Feyenoord bezorgen Martin van Eden een mooie dag - en reis

Algemeen

DSV Full Speed heeft het initiatief genomen om bij het Vriendenfonds een aanvraag in te dienen voor een reis naar IJsland, een droomwens van Martin van Eden. Met succes. Zondag kon de cheque aan Van Eden worden overhandigd.

Martin van Eden, de vader van Full Speed-speler Glen van Eden, heeft de ziekte van Huntington. Dit is een erfelijke aandoening die bepaalde delen van de hersenen aantast.

Vader Martin en moeder Olga zijn trouwe supporters van Full Speed. Ze bezoeken elke thuis- en uitwedstrijd. Dus wilde de club graag wat terug doen. Dat gebeurde in de vorm van een aanvraag voor een droomreis naar IJsland.

Deze aanvraag werd gehonoreerd en dus was het mogelijk om Martin van Eden een grote verrassing te bezorgen. In overleg met de kinderen van Martin, namen zij contact op met een andere grote liefde van Martin: Feyenoord.

Feyenoord verleende medewerking en hierdoor gingen Martin en Olga samen met hun zoons Glen en Rick naar de Rotterdamse Kuip. Ze zijn daar verrast door een ontmoeting met enkele spelers en begeleiders van Feyenoord.

Erwin Beltmans, de grasmeester van de Kuip, verraste hen nog meer om tijdens de rondleiding aan Martin, de cheque van het Vriendenfonds te overhandigen. Door het Vriendenfonds, Full Speed en met medewerking van Feyenoord is het gelukt om Martin van Eden enorm te verrassen en zijn droom, een reis naar IJsland, waar te gaan maken. 

DSV Full Speed is het Vriendenfonds en Feyenoord dankbaar voor hun medewerking en wenst de familie Van Eden heel veel sterkte.

Afbeelding
Afbeelding