Het team van RDA administratiekantoor & belastingadviesbureau.
Het team van RDA administratiekantoor & belastingadviesbureau.

Administratie en boekhouding is in goede handen bij RDA

Algemeen

DELFT – Het bijhouden van de administratie en boekhouding is voor veel bedrijven en particulieren niet één van hun meest favoriete bezigheden. Gelukkig is er RDA Administratiekantoor en Belastingadviesbureau, die alle financiële zorgen tegen een scherp tarief uit handen neemt.

Dat doet het bedrijf al sinds 1996. Begonnen met drie werknemers en een handvol klanten, is het Delftse bedrijf uitgegroeid tot een kantoor met zeven werknemers en tientallen klanten door heel het land. "We zijn er voor alle doelgroepen binnen het MKB, van de kaasboer tot de loodgieter en van horecaondernemer tot een particulier die met een plastic tas vol papierwerk komt", vertelt Ron Demeijer van RDA.
Het grote voordeel van RDA is dat het een middelgroot kantoor is. Professioneler dan de boekhouder op drie hoog achter, voordeliger en toegankelijker dan de megakantoren. "We hebben hier hele korte lijntjes. Klanten hoeven hier geen afspraak te maken. Voor sommige is dat toch een soort drempel. Ze mogen hier daarom altijd met hun vragen binnenlopen." Ook de tarieven zijn aantrekkelijk en iets waarmee RDA zich onderscheidt. "We bieden een compleet pakket tegen een heel redelijk tarief", zegt Demeijer daarover.
Veel bedrijven en particulieren genoten al van de voordelen van de boekhouding uit handen geven. "De gemiddelde ZZP'er heeft er vaak geen zin in om te doen. Of een horecaman, die tot 's nachts 2 uur in z'n zaak bezig is: die geeft zoiets liever uit handen." Bijkomend voordeel is dat werknemers van RDA uitstekend op de hoogte zijn van alle regelingen en zo financiële voordelen voor hun klanten weten te realiseren. Deze vaste club van gemotiveerde werknemers nam onlangs afscheid van Leo Huisman, die sinds 1 januari niet meer voor RDA werkt. RDA gaat komende tijd verder met waar ze goed in zijn: ervoor zorgen dat bedrijven en particulieren zich in elk geval niet druk hoeven te maken om hun financiële vraagstukken.

RDA administratiekantoor & belastingadviesbureau
Martinus Nijhofflaan 2, Delft
T. 015 – 285 53 50
E. info@rdaadm.nl
W. www.rdaadm.nl