Uw administratie is in vertrouwde handen bij A & AK Kaiser Administraties

Algemeen

DELFT – Bedrijven kunnen hun administratie met een gerust hart onderbrengen bij A & AK Kaiser Administraties.

Dat is een kleinschalig, maar professioneel administratiekantoor. Het bestaat al vanaf 1997 en het is sinds vier jaar gevestigd in een fraai kantoor aan de Delfgauwseweg. 

Bij A & AK Kaiser Administraties hebben cliënten met een eenmanszaak, een Vennootschap onder Firma of een kleine Besloten Vennootschap één aanspreekpunt: Robert Kaiser. “Daarnaast verzorg ik ook de administratie en belastingaangiften voor verenigingen, stichtingen, Verenigingen van Eigenaren en particulieren”, zegt hij. “Er is ook samenwerking met een accountant. Cliënten kennen het gezicht van degene die hun zaken regelt. Het persoonlijk contact is heel belangrijk om een goede vertrouwensrelatie op te bouwen.” 

Naast de persoonlijke benadering is ook de flexibiliteit een belangrijk kenmerk. Kaiser is buiten kantooruren bereikbaar en zijn cliënten kunnen zowel overdag als ’s avonds langs komen. “Een bedrijf kan zijn volledige administratie uitbesteden: maandelijks, per kwartaal of per jaar, ik werk ook op locatie”, zegt hij. “Ik doe ook volledige loonadministratie en biedt fiscale dienstverlening, de cliënt heeft er geen omkijken meer naar. De aangifte inkomstenbelasting voor particulieren doe ik bijvoorbeeld gewoon bij de cliënt thuis met mijn laptop. Dat werkt heel efficiënt, want alles is bij de hand en de aangifte is direct klaar.” 

A & AK Administraties begeleidt tevens startende ondernemers. Een goede begeleiding met advies voor het succesvol starten van een bedrijf. “Dat leidt uiteindelijk voor mij ook weer tot een groeiende en tevreden klantenkring”, zegt Kaiser. 

Het kantoor hanteert een vast tarief per maand, dat vooraf wordt vastgesteld. Hiervoor krijgt u onbeperkt advies en dienstverlening. Het aanleveren is bepalend voor het maandtarief: geordend, digitaal of in de bekende schoenendoos. Kijk op de website hoe makkelijk het is om naar A & AK Administraties over te stappen.

Bedrijf: A & AK Kaiser Administraties
Adres: Delfgauwseweg 210, 2628 EX Delft
Telefoon: (015) - 257 65 70 / (06) - 22 17 03 08
Internet: www.kaiseradministraties.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12