RODI kan bijzondere foto's op een bijzondere manier een mooi plekje geven.
RODI kan bijzondere foto's op een bijzondere manier een mooi plekje geven.

Restyle je woning met folies of fotoproducten van RODI

Algemeen

DELFT - Er zijn genoeg redenen om je woning komende maand nog leuker en unieker te maken. Dat kan onder meer met producten en diensten van RODI Media zh.

Dat zou je, in eerste instantie, niet verwachten. RODI Media zh is afgelopen jaren echter enorm veelzijdig geworden. Eén van de bedrijfsonderdelen is RODI reclame & belettering. Het werk van deze mannen is al veelvuldig onder de aandacht gebracht in deze krant, met foto's en reacties van klanten die blij zijn met het door RODI verrichtte werk.
RODI heeft echter ook mooie producten om je woning een fraaie en unieke touch te geven. We zetten er enkele op een rijtje.

Folies
RODI Glasfolies is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten folies voor glas en kunststof. Zo is er de zon- en warmtewerende glasfolie. Deze folie vermindert warmtetransmissie naar binnen toe, belemmert het uitzicht niet en haalt alle hinderlijke schittering uit het beeldscherm. Daarnaast is er 'privacy' folie. Hierbij wordt het zicht van buitenaf beperkt, maar van binnenuit kan wel gewoon naar buiten worden gekeken. In deze categorie vallen ook de 'etched' folies. Deze matte folie geeft het glas de uitstraling alsof het is gezandstraald. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je met etched folies op stijlvolle wijze je huisnummer in het glas van je voordeur verwerken.

Restylen
RODI werkt daarnaast met folies van 3M Di-noc. Dit materiaal biedt ongekende mogelijkheden om het interieur een andere look te geven. Ben je die gele voordeur zat? Met folie is hij zó omgetoverd tot donkerblauwe deur, of eentje met houtnerven erin. Voordeel ten opzichte van verven is dat je geen kleurverschil merkt en je het gemakkelijk weer kan verwijderen, mocht je het ooit zat zijn.

Fotoproducten
RODI verzorgt bovendien verschillende fotoproducten. Een mooie print van je kinderen op aluminium? Je fraaiste vakantie foto op canvas, of je trouwfoto op perspex? RODI regelt het. Zoals altijd snel, vakkundig en voordelig. Kom gerust een langs en informeer naar de vele mogelijkheden. Meer info: www.rodimedia-zh.nl.