De spiksplinternieuwe en door RODI beletterde Opel Astra-leswagen van Autorijschool Atlas.
De spiksplinternieuwe en door RODI beletterde Opel Astra-leswagen van Autorijschool Atlas.

Autorijschool Atlas Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Autorijschool Atlas schafte onlangs een gloednieuwe Opel Astra-leswagen aan. RODI reclame & belettering zorgde ervoor dat de auto werd voorzien van bedrijfsgegevens.

Bovendien staat de website www.rijbewijsgarantie.nu met flinke letters op de zijkanten vermeld. Autorijschool Atlas vertrouwt op de kwaliteit van lesgeven, waardoor de rijschool zekerheid van slagen biedt. "Uiteraard is ons streven dat je binnen één keer je rijbewijs bemachtigt. Maar als je niet slaagt dan zijn alle herexamens gratis", laat de eigenaar weten.
Zo'n unieke service mag best wat reclame voor worden gemaakt. "Ik was daarom op zoek naar een bedrijf dat zo'n opdracht professioneel aanpakt", vertelt hij. Hij werd niet teleurgesteld. "Het werk is prima uitgevoerd, nog beter zelfs dan verwacht. Ik ben heel vriendelijk, behulpzaam en goed geholpen. Het was allemaal snel geregeld en de wagen ziet er nu echt goed uit."
Autorijschool Atlas heeft afgelopen dertien jaar talloze regiogenoten aan hun rijbewijs geholpen. De rijschool werkt met hoog opgeleide en ervaren instructeurs die hun leerlingen de tips geven die nodig zijn. Atlas biedt meerdere lespakketten en het is altijd mogelijk gratis en vrijblijvend een proefles te volgen. Benieuwd? Kijk dan op www.rijbewijsgarantie.nu of bel 06–45090621. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.