Jantina Vermeulen (links) en Tessa van Bommel, verhuurmakelaars bij Woonbron.
Jantina Vermeulen (links) en Tessa van Bommel, verhuurmakelaars bij Woonbron.

Woon binnenkort op het meest veelzijdige stukje Delft

wonen

DELFT - Woonbron houdt op zaterdag 26 november van 10.00 tot 14.00 uur Open huis in woongebouw de Kievit aan de Papsouwselaan 240 tot en met 436 in Delft. Daarmee geeft de corporatie het startsein voor de verhuur van de gemoderniseerde vierkamerappartementen in deze flat.

Ook voor de kleinere huishoudens staan er die dag enkele tweekamerappartementen in de etalage. Wie nu langs de Papsouwselaan rijdt, ziet dat het woongebouw de Kievit nog in de steigers staat. Binnenkort is de renovatie afgerond. In alle woningen zijn de keukens, badkamers en toiletten vernieuwd, is mechanische ventilatie toegevoegd en zijn maatregelen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen uitgevoerd. Daarnaast zijn verschillende isolerende maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat het energieverbruik beperkt blijft. Nieuwe huurders kunnen de woning verder naar eigen smaak en inzicht 'kleuren' tot hun thuis. Ook de buitenzijde van het woongebouw krijgt nog een metamorfose. Mede hierdoor in combinatie met de Led-verlichting op de galerijen is de Kievit straks het stralende middelpunt in zijn omgeving. Een boeiende omgeving overigens met alle gemakken in de buurt zoals het overdekte winkelcentrum Hovenpassage, het stadspark, scholen en de haltes van bus en tram.
Jantina Vermeulen en Tessa van Bommel, beide Verhuurmakelaar bij Woonbron, zien uit naar het Open huis: "Omdat nog niet alle woningen klaarstaan voor verhuur, hebben we een modelwoning ingericht", vertellen ze. "Hier hangt een bord waarop geïnteresseerden kunnen zien wanneer op welke verdieping een bepaalde woning beschikbaar komt. Het betreffen alle woningen in de sociale huursector, waardoor de regels voor toewijzing in de regio Haaglanden van toepassing zijn. Het is daarom belangrijk dat geïnteresseerden vóór 13 november op de online advertentie op www.woonnet-haaglanden reageren. Iedereen die reageert, ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging voor het Open huis en een bezoek aan de modelwoning op 26 november. Bij de uitnodiging vermelden wij meteen welke gegevens u moet meenemen als u snel een huurcontract met ons wilt afsluiten. Wij zien u graag op de 26ste!"