Bier, worst, muziek en nog meer bier: de ingrediënten voor een goed Oktoberfest.
Bier, worst, muziek en nog meer bier: de ingrediënten voor een goed Oktoberfest.

Oktoberfesten bij Bierfabriek en Bebop

Algemeen

Ook in Delft wordt op meerdere plekken het Oktoberfest gevierd. Zoals bij Bierfabriek aan de Burgwal, waar het Oktoberfest vrijdag 30 september vanaf 17.00 uur losbarst.

Traditiegetrouw organiseert Bierfabriek Delft ieder jaar een bruisend Oktoberfest. Compleet met literpullen bier, Lederhosen & Dirndls, Schlager-muziek en Bratwurst. De volgende artiesten komen er speciaal voor uit Duitsland: Anna und Brigitta, Zwei Bier ohne Baco en DJ Jetzt geht's los! Speciaal voor deze avond staat er naast het malse boerderijkippetje ook Bratwurst mit Sauerkraut op het menu. Het feest gaat door tot in de late uurtjes en de entree is gratis.

Twee dagen later, op zondag 2 oktober van 15.00 uur tot 21.00 uur, is het Bebop Paulaner Oktoberfest. Paulaner, het originele Oktoberfest-bier dat elk jaar speciaal gebrouwen wordt voor dit volksfeest in München, is dan voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. Hou je van Paulaner, live-muziek, Jazzy tunes en Wurst, Schweinshaxe en Pretzels? Koop dan bij Bebop of via jazzcafébebop.nl je inclusive ticket en kom naar Bebop's Biergarten.  

Meer weten?

Check dan www.bierfabriek.com en www.jazzcafebebop.nl.