Daan Rutten kijkt ernaar uit om op de Schoemaker Plantage iets bijzonders te gaan doen.
Daan Rutten kijkt ernaar uit om op de Schoemaker Plantage iets bijzonders te gaan doen.

Schoemaker Plantage in Delft is binnenkort een uniek 'restaurant' rijker

Algemeen

DELFT - Foodtruckfestivals zijn hot. Lekker rondhangen, langs de verschillende eettentjes struinen en luisteren naar muziek. Delft is binnenkort een plek rijk waar je meerdere dagen per week in zo'n setting met vrienden of familie kunt genieten van een hapje en drankje.

Tijdens de Delftse BBQ op zaterdag 20 augustus opent Daan Rutten van Voldaan.com de deuren van 'Voldaan Buitenkeuken'. Dat doet hij in één van de oude TNO-loodsen op het terrein waar nieuwbouwwijk Schoemaker Plantage verrijst.
Voldaan Keuken is een nieuw initiatief van Daan, die al een tijdje meeloopt in de wereld van koken op locatie.

Enthousiast vertelt hij over zijn nieuwste 'kindje'. "Koken is mijn passie", begint hij. "Ik heb mijn hele leven niet anders gedaan. Een jaar of 10 geleden startte ik Voldaan.com. Je kunt ons inhuren voor crewcatering, festivals en events. We hebben drie landrovers die speciaal ingericht zijn voor het schenken van koffie, barbecueën op locatie en het bakken van friet en vis. Alles wat we maken is puur, eerlijk en echt. Geen zakjes, niets kant-en-klaar, en bij voorkeur bereid op een oer-manier: met vuur! Met onze trucks komen we echt overal. Echt ontzettend leuk en afwisselend. Ik wil hier in de oude TNO-loodsen een Delftse hotspot maken waar je op meerdere dagen per week heerlijk zit onder het genot van goed eten dat je bij de verschillende foodtrucks haalt. Natuurlijk staan mijn trucks er, maar ik zie het ook wel voor me dat er andere ondernemers komen die in aanbod aanvullend zijn. In het midden van het gebied komen tafels en stoelen en de zeecontainer kan dienen als barretje. Dit is de zomervariant. In de winter wil ik hetzelfde sfeertje in de loods creëren."

Dit wordt zo'n plek die je wilt ontdekken. Hier wil je je vrienden mee naar toenemen en ze verrassen. De ongerepte omgeving met stukken gras en begroeide zandhopen maken het bovendien tot een perfecte speelplek voor kinderen.
Zet 20 augustus daarom alvast in je agenda. Van 13.00 tot 16.00 uur wordt het supergezellig aan de Schoemaker Plantage. Praat bij met familie en vrienden, ontmoet nieuwe mensen, laat de kinderen spelen en eet lekkere hapjes. Op de website www.schoemakerplantage.nl staat meer informatie. Tot dan!