De kinderen die de Plukkebolboom gaan planten in Schoemaker Plantage.
De kinderen die de Plukkebolboom gaan planten in Schoemaker Plantage.

Plukkebol Kinderopvang krijgt een eigen boom in Schoemaker Plantage

advertenties

DELFT - Schoemaker Plantage krijgt op woensdag 6 april nog meer kleur. Eerder werden er al diverse bomen geplant in het nieuwe woongebied en nu wordt daar nog een speciale boom aan toegevoegd.

Samen met juffen en de Plukkebol-directeuren Mark en Rob gaan 35 tot 50 kindjes van de kinderopvang in overall en op vrolijk gekleurde laarsjes de Plukkebolboom planten. Rond drie uur in de middag verzamelt iedereen zich naast de Schoemakerloods, waar de bomen komen te staan.
Plukkebol Kinderopvang heeft een vestiging direct naast Schoemaker Plantage. Achter het pand ligt een heel grote natuurspeeltuin, waar de kinderen een eigen moestuin hebben. Buiten zijn, bewust leven en de natuur zijn belangrijke pijlers voor Plukkebol. Om die reden gaan ze de groei van de geplante boom ook volgen. Leerzaam en leuk. Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt Schoemaker Plantage. Een compleet nieuwe woonbuurt met zo'n 600 tot 800 huizen. Met het ontwerp heeft de architect een hedendaagse vertaling van de Delftse School gemaakt. Ontwikkelaar AM bestempelt dit als de 'Nieuwe Delftse School'. Straks zijn er twee buurtjes: de Klinkerbuurt en de Grasbuurt. Ze worden met elkaar verbonden door een stadspark. De nul-op-de-meter huizen van de Klinkerbuurt 1 gaan binnenkort in verkoop. Een gloednieuw huis met tuin, een stadspark voor de deur en hartje Delft op tien minuten fietsafstand. Aantrekkelijk? Check de website voor meer informatie:
www.schoemakerplantage.nl.
Of kijk op www.plukkebol.nl.