HET is maar dat u het WEET

In de Delftse binnenstad is zaterdag 22 oktober de Delfiade infomarkt, met activiteiten en workshops op meerdere plekken. Zie voor meer informatie www.delfiade.eu.

In de bibliotheek van Den Hoorn aan de Fluitekruid 62 is dinsdag 25 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur een informatieochtend over de cursus Digisterker. Kijk voor meer info of aanmelden op www.debibliotheekmm.nl.

Belangstellenden zijn woensdag 2 november vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Historisch Joris/GGZ Delfland aan de Sint Jorisweg 2 in Delft voor een informatieavond over depressie. Psychiater Marcus de Wolf legt uit wat een depressie is en een ervaringsdeskundige vertelt hoe het is om een depressie te hebben. De toegang is gratis. Aanmelden kan tot 21 oktober via doelpreventie@ggz-delfland.nl.

Het Delfts A Capella Koor wil in mei het oratorium Annelies uitvoeren. Hiervoor zoeken ze alten, tenoren en (lage) bassen die zelfstandig hun partij kunnen instuderen. Repetities zijn op donderdagavond. Interesse? Mail dan vóór 1 november naar delfts-acapellakoor@gmail.com.

In de Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel aan de Papsouwselaan 474 in Delft is woensdag 5 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur een gezondheidsmarkt, waar advies en informatie is te vinden over gezondheid en welzijn.

Bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight aan de Zwethkade-zuid 45 in Den Hoorn wordt zaterdag 8 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur de streekmarkt 'De Tuin van de Randstad' georganiseerd. Er is hier dan van alles te proeven, te doen, te koop en te zien. Meer info: www.druivenkwekerij.nl.

IVN Delft organiseert zondag 2 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur een bijzondere natuurexcursie: een mindfulnesswandeling. Startpunt is Het Rieten Dak aan de Middelweg 3 in Delft.

In het Reinier de Graafziekenhuis is dinsdag 4 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur een whiplash-lotgenoten informatiemiddag. Toegang is gratis en vrijblijvend. Bel voor meer informatie naar Bob Klip via 0167-56 27 66, mail naar info@whiplash-info.nl of kijk op www.whiplash-info.nl.

Donderdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Delft voor Elkaar organiseert dan een bijeenkomst in het Theatercafé van Theater de Veste. n MRWK is een project van Will Keeris en Max Rozenboom, leden van ska-band Bang the Skillet. MRWK speelt zondag 2 oktober vanaf 15.30 uur bij de Wijnhaven Delft. De toegang is gratis.

In Buurthuis Het Voorhof is elke maandag van 10.00 uur tot 11.00 uur een hatha yogales. Aanmelden voor een gratis proefles kan via 06-40532306 of www.yoga-mariposa.com.

In het Prinsenkwartier organiseert de de Bèta Balie woensdag 5 oktober de robo-challenge 'Wie verleidt Agatha'. Tijdens deze kick-off maakt het publiek kennis met de uitdagingen van het bouwen van een verrassingsrobot. De kick-off is gratis en voor iedereen toegankelijk, maar aanmelden is verplicht en kan via mail@lindaproduceert.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1