Loes en Janelle zijn blij met de opbrengst van de loterij.
Loes en Janelle zijn blij met de opbrengst van de loterij.

Loterij levert mooi bedrag op voor Swim to Fight Cancer

Algemeen

Loes Hermans en Janelle Lander doen komende zondag mee aan Swim to Fight Cancer 015. Ze haalden hiervoor inmiddels al een mooi bedrag op.

Beide dames werken al heel lang als verpleegkundige in het Reinier de Graaf Gasthuis.  Omdat zij dagelijks alle ellende van die vreselijke ziekte in het ziekenhuis meemaken wilden zij ook nu heel graag iets doen voor Fight Cancer.

Naast de sponsoring van vrienden en bekenden die op de accounts van de deelnemers bedragen kunnen storten, bedachten deze bezige bijen een loterij met ruim prijzen, beschikbaar gesteld door vele winkeliers in het centrum en de Hoven Passage.

Afgelopen vrijdag was bij Brasserie Mirell in de Hoven de trekking plaats en rolde er een prachtig bedrag uit als opbrengst: 1367 euro en 50 cent.

Meedoen en saamhorigheid is het motto van Loes en Janelle. "Vrijwel iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand met deze vreselijke ziekte, daarom is het zo ontzettend mooi om er met elkaar iets voor te  doen", laten de dames weten. "Het gaat niet om een tijd neer te zetten, iedereen gaat er gewoon voor op zijn of haar manier en zwemt voor iemand."