Een project van Marks Cleaning aan de Voldersgracht.
Een project van Marks Cleaning aan de Voldersgracht.

Marks Cleaning heeft aandacht voor de klant!

advertenties

DELFGAUW - Een schone werkplek voor u en uw werknemers is een must! Een schone werkplek zorgt voor een gezonde werkomgeving. Marks Cleaning, Scheepmakersingel 60 in Delfgauw, zorgt voor een goed werkprogramma met de juiste frequentie. "Al naar gelang het gebruik, de vervuilingsgraad en de wensen van de klant, maken wij op deze manier een offerte op maat!" aldus Eric Marks.
Marks Cleaning is een jong en dynamisch bedrijf dat in de regio zijn klanten bedient. "Wij krijgen naast de reguliere schoonmaak ook steeds meer aanvragen om een breder pakket aan diensten aan te bieden en daarvoor bent u bij Marks Cleaning aan het juiste adres, want Marks Cleaning ontzorgt!"
Zo is het bedrijf onder meer gespecialiseerd in: Verwijderen van graffiti, Gevelreiniging, Polijsten en kristalliseren van natuursteen, Tapijtreiniging, Conserveren van linoleum en marmoleum vloeren, Reinigen en impregneren van leisteen en graniet, Leveren van disposables en kleine technische werkzaamheden.
"Maar ook het reguliere schoonmaakonderhoud van portieken van woningbouwverenigingen en VvE's behoren tot onze diensten. Laat de schoonmaak en de glasbewassing te wensen over of is er simpelweg nog niets geregeld voor de schoonmaak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Want Marks Cleaning heeft aandacht voor de klant!"
Kijk voor meer informatie op www.markscleaning.nl of neem contact met ons op via info@markscleaning.nl

Fotobijschrift: Een mooie opdracht van winkeliersvereniging 'De Klis': het verwijderen van deze graffiti aan de Voldersgracht. Zo houden we Delft netjes en schoon!