Delfia-speler Nick Visser.
Delfia-speler Nick Visser.

Speler in beeld

advertenties

Naam: Nick Visser
Leeftijd: 25 jaar
Club: DFC Delfia
Positie: spits


-De thuiswedstrijd tegen Escamp hebben jullie met 1-0 gewonnen. Hoe vond je de wedstrijd?
"We hebben uiteindelijk gewonnen door een doelpunt van Prashant (Nandkoemarsing, red). Verder was de wedstrijd niet zo heel goed. We hadden meer doelpunten kunnen en moeten maken. We hebben twee keer op de lat geschoten, hadden eigenlijk een penalty moeten krijgen en een vrije trap net buiten de zestien. Zelf zat ik trouwens langs de kant, tussen het publiek naar de wedstrijd te kijken. Ik heb een rugblessure."

-Hebben jullie met deze winst goede zaken gedaan?
"Er was een verschil van een punt op de ranglijst. We hebben dus zeker goede zaken gedaan. Onze doelstelling om in elk geval bij de eerste drie te eindigen staat dus nog steeds. Promotie behoort nog altijd tot de mogelijkheden."

-Ben je tevreden over je eigen spel in deze competitie?
"De voorlaatste wedstrijd hebben we met 2-0 verloren van Warmunda. Het spel kan altijd beter. Maar afgelopen zondag werd ik echt gemist. Ik zorg voorin altijd voor dreiging. Ik kan de bal goed vasthouden, ben redelijk snel en met Vince van de Tonnekreek heb ik een goede samenwerking. Ik neem altijd wel twee verdedigers mee, zodat hij meer ruimte krijgt en weet te scoren."

-Wat heb je nog meer voor rol binnen de ploeg?
"We hebben best wat jonge spelers en die leren van oudere spelers zoals Patrick Keij, Rory van der Kraan en mijzelf."

-Wat vond je van het optreden van de scheidsrechter?
"We hadden een penalty moeten krijgen en er was ook nog een overtreding vlak buiten het strafschopgebied. Verder was hij wel redelijk. In de vierde klasse weet je nooit wat je tegen komt. Er zitten soms heel slechte scheidsrechters tussen."

-Wat zou jij als trainer anders gedaan hebben?
"Niets. Marco Immers is echt een wereldvent. Op zit moment maakt hij de goede keuzes. Voor volgend seizoen moet hij er wel wat extra mensen bij hebben. Je moet scherp blijven, dus voor een gezonde concurrentie is het nodig om er wat jongens bij te krijgen. Dan moeten we een stapje hoger kunnen komen. Versterking op het middenveld is vereist en voorin is extra concurrentie ook belangrijk."

-Volg je het Delft op Zondag Voetbalklassement?
"Ik kijk iedere week wie er in het Elftal van de Week staat."