Peter Brouwer van Futuro Mannenmode toont één van de vele fraaie colberts die hier verkrijgbaar zijn.
Peter Brouwer van Futuro Mannenmode toont één van de vele fraaie colberts die hier verkrijgbaar zijn.

De nieuwe voorjaarscollectie is binnen bij Futuro Mannenmode

Algemeen

De collectie van Futuro Mannenmode, gevestigd in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker, is in veertien jaar tijd uitgegroeid tot een totaalbeeld. "Eigenlijk kan iedereen hier wel slagen, of men nu casual zoekt of confectie", vertelt eigenaar Peter Brouwer.

Bij Futuro Mannenmode is het al volop voorjaar. De voorjaarscollectie is al helemaal binnen. De modetrends zijn donkerblauw, kobaltblauw, grijs en armygreen gecombineerd met camel en bruintinten. Qua stijl zie je dit voorjaar veel colberts in combinatie met chino's in de verschillende modekleuren. In de shirts zijn het vooral retro prints en uni-shirts met een leuke knoop of ander mooi detail, zoals contrasten in de boorden of een gekleurde bies.

Confectie
Ook de zakelijke klant wordt door Peter Brouwer op zijn wenken bediend. "De kans van slagen is groot, of het nu een kostuum is of een combinatie. We hebben maat 44 tot en met maat 60 en ook lengte maten vanaf maat 45 tot 55. En natuurlijk keuze uit tal van accessoires, van shirts tot stropdassen en riemen."

Casual kleding
Voor minder officiële gelegenheden heeft Futuro Mannenmode een keur aan casual colberts. "U vindt bij ons onder andere de merken State of Art, Mc. Gregor, Hugo Boss, Cavallaro Napoli, NZA, Gardeur, Meyer, Pierre Cardin, Denham, Aeronautica Militare en La Coste. Onder het genot van een kopje koffie of thee geven we vrijblijvend advies. Uiteraard verwachten we dat men hier naar tevredenheid slaagt én dat we nog veel nieuwe gezichten in de toekomst mogen begroeten", besluit Peter Brouwer uitnodigend.