Robert Kaiser en een medewerker aan het werk in zijn kantoor.
Robert Kaiser en een medewerker aan het werk in zijn kantoor.

De klant is koning bij A & AK Kaiser administraties

advertenties

DELFT – A & AK Kaiser administraties aan de Delfgauwseweg 210 kan uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen bij u thuis of op kantoor.
Elk jaar worden er wijzigingen doorgevoerd in de belastingwetgeving. Dit maakt de aangifte inkomstenbelasting voor u niet overzichtelijker.


"Wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn voor particuliere belastingplichtigen", zegt Robert Kaiser. "We verwerken uw aangifte zorgvuldig en snel."
Gemak dient de mens: de klant is koning. Dat gaat op bij A & AK Kaiser administraties. "Wij komen met een laptop bij u aan huis en verzorgen de aangifte ter plekke. Heel efficiënt en tijdbesparend, omdat vragen van u en ons direct beantwoord en verwerkt kunnen worden. U krijgt dan ook direct te horen wat u nog aan inkomstenbelasting kunt verwachten en de aangifte wordt direct verstuurd. U krijgt de aangifte digitaal in uw mailbox."

Om de aangifte IB 2015 voor u efficiënt te laten verlopen, kunt u alvast de checklist aangifte IB15 downloaden op de website van A & AK administraties, onder dienstverlening particulieren.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via (015) 257 65 56 of (06) 221 703 08. Voor meer informatie: www.kaiseradministraties.nl. Volg het kantoor op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van leuke acties en fiscale tips.