Rob Struik van Autotaalglas Rijswijk, trots op zijn reclame op mega-niveau.
Rob Struik van Autotaalglas Rijswijk, trots op zijn reclame op mega-niveau.

Mega-reclame van Autotaalglas Rijswijk, niet te missen langs de A13

advertenties

RIJSWIJK – Autotaalglas Rijswijk is tegenwoordig al helemaal niet meer te missen. Het altijd al goed bereikbare bedrijf voor autoruitschadeherstel heeft nu een wel heel bijzondere 'bewegwijzering'. Het grote bord langs de A13 is al van kilometers ver te zien.

Autotaalglas Rijswijk heeft gekozen voor een reclamecampagne op landelijke schaal. De boodschap moet je zelf maar komen bekijken. Het bedrijf is makkelijk te bereiken met de nieuwe vestiging van het KFC-restaurant als ander belangrijk herkenningspunt. Snelweg A13, afslag 8. "Een prima, pakkende reclame, met natuurlijk onze bekende slogan 'Autotaalglas helpt' als afsluiter", vertelt Rob Struik. "Normaal gesproken zijn wij een bedrijf dat op de kleintjes let, al zou je dat met zo'n reclame niet zeggen", lacht Rob. "Dat is natuurlijk niet opeens voorbij met deze reclame op dit meters hoge bord langs de snelweg."
Autotaalglas is heel makkelijk te bereiken. Het bedrijf heeft een ideale aanrijdroute vanuit Delft, Rijswijk en Ypenburg. Daar past een reclamebord als dit onmiskenbaar bij. "Wij zijn natuurlijk het meest bekend om het autoruitschadeherstel", zegt hij. "Een klein sterretje kan al gauw een grote scheur worden. Wij kunnen dit euvel snel en vakkundig weg werken en hebben altijd een leenauto of leenfiets beschikbaar. Ook het herstel van beschadigde koplampen is aan ons team goed besteed!" Inmiddels is het kalibreren van camera's in de auto verplicht gesteld door de autofabrikanten. Deze camera's zijn bedoeld om de afstand tussen jouw auto en die van de voorligger te registreren. En of je de auto wel tussen de witte lijnen op de weg houdt. "Deze moeten dus om de zo veel tijd gekalibreerd of afgesteld worden", legt hij uit. "Sinds eind vorig jaar hebben wij hier de beste kwaliteitsapparatuur voor in huis." Aan de inrit van de werkplaats is ook hard gewerkt. "Tja, met zo veel bezoek de laatste jaren is onze inrit aardig gaan verzakken. Deze hebben we dan ook flink moeten laten herstellen, anders konden de klanten niet eens meer naar binnen rijden", lacht Rob.

Autotaalglas
Patrijsweg 72, Rijswijk
(070) 319 28 05
www.autotaalglas.nl