Rianne Collignon van Hart en Ziel.
Rianne Collignon van Hart en Ziel.

Hoop op een gezonde toekomst bij Hart en Ziel

Algemeen

DELFT - "Ik krijg vaak mensen in de praktijk die wanhopig zijn", zegt helderziende heler Rianne Collignon, die haar praktijkruimte heeft in kamer 1.03 in het gebouw aan de Hooikade 13.

"Regulier uitgedokterd en al bezig geweest met allerlei alternatieve therapieën, is het moeilijk om hoop te houden op verbetering en mijn resultaten voelen dan als een wonder. Ik adviseer mensen over de oorzaak van hun problemen, zodat ze gericht therapie kunnen krijgen. Als helderziende heler heb ik een unieke kijk op de levensloop en op het energieveld van mensen. Mijn energietherapie geeft zelfs op afstand goede resultaten. Het afgelopen jaar heb ik mensen behandeld met uiteenlopende klachten, van reuma tot anorexia en van depressie tot relatieproblemen. Ik heb ook mensen geholpen om hun doelen te behalen, zoals veranderen van werk, partner of huis en succesvol afvallen. Naast persoonlijke sessies start ik in 2016 ook weer een cursus succesvol afvallen met een zelfontwikkelde methode die al jaren resultaat biedt en met een nieuwe training: Met hart en ziel leven."
De training is speciaal ontwikkeld voor mensen die ontspannen, liefdevol en spiritueel willen leven en geeft mensen extra geluk en energie. De training bestaat uit zes avonden of drie middagen. Natuurlijk is het ook mogelijk om via de online lesomgeving een detox of een workshop te volgen in je eigen tempo vanuit je eigen huis. Als je ook wilt weten wat Rianne Collignon voor je kan betekenen, kun je bellen op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur naar (06) 105 213 51. Maar je kunt ook langskomen op één van de gratis klantenavonden of kijk voor meer informatie op de website: www.hartenziel-online.nl.