Trompper Optiek blijft hoofdsponsor Golden Tenloop

Algemeen

DELFT – Rob Trompper heeft woensdagmiddag een contract ondertekend voor het hoofdsponsorschap van de Trompper Optiek Golden Tenloop. Dat deed hij samen met Bruun van der Steuijt van AV De Koplopers.

Beide partijen, Trompper Optiek en De Koplopers, zijn al jaren de motor achter het hardloopevenement op Hemelvaartsdag. En dat zal dus voorlopig ook zo blijven. Tot 2013 blijft Trompper Optiek aan de Burgwal 29 niet alleen hoofdsponsor, de zaak blijft ook met z'n naam verbonden aan de wedstrijd. “We zijn helemaal blij dat Rob het enthousiasme van het begin nog altijd heeft”, zei Bruun van der Steuijt. 

Rob Trompper sponsort het evenement naar eigen zeggen al zo lang, dat hij de aanleiding om te sponsoren al niet meer weet. “Ik doe dit nu, denk ik, al zo’n tien of elf jaar. Voor een stuk naamspromotie, maar ik vind ook dat zo’n evenement voor de stad behouden moet blijven. Zelf ben ik door de Golden Tenloop gaan hardlopen, dat deed ik eerst nooit. Nu loop ik twee, drie keer in de week en doe ik op 21 mei weer mee aan de Golden Tenloop.” 

De voorinschrijving voor de Trompper Optiek Golden Tenloop sluit op 8 mei a.s. Wie nog mee wil doen aan de 1, de 2, de 5 of de 10 kilometerloop kan het beste dus snel op de website www.goldentenloop.nl kijken.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12