Ruimtelijkheid kenmerkt nieuwe Renault3

Algemeen

DELFGAUW – Onder de noemer Renault3 presenteert Autohaag Zeeuw vol trots de nieuwe Clio Estate, Grand Modus en Kangoo Family. De nieuwe ‘modellen met inhoud’ zijn nu in de showroom te bewonderen.

Met de slogan ‘modellen met inhoud’ wordt met name het interieur bedoeld. Bij de ontwikkeling van de modellen is namelijk sterk de nadruk gelegd op het creëren van veel ruimtelijkheid. Een voorbeeld hiervan is de aanwezigheid van een aantal innovatieve opbergruimtes en de enorme capaciteit van de verschillende laadruimtes. Maar vooral is er ook ongekend veel ruimte voor de inzittenden, wat uniek is in de klassen waarin deze modellen vertegenwoordigd zijn. “Het zijn drie modellen die verder op het gebied van rijplezier, comfort en veiligheid alles te bieden hebben wat de autorijder van Renault mag verwachten”, zegt verkoopleider Frank Groenhuizen. 

De dynamische stationwagon-variant van de Clio is in feite een auto waar alles in past. Het ruimtelijke interieur heeft verschillende modules en is daarmee multifunctioneel. Met een kofferruimte van 410 liter is de Clio Estate één van de ruimste in zijn klasse. De auto heeft een vanafprijs van 15.695 euro en is daarmee slechts 500 euro duurder dan een vergelijkbare 5-deurs-uitvoering. “De Grand Modus is de nieuwe MPV van Renault, die comfort, functionaliteit en ruimte combineert”, zegt Groenhuizen. “Net zoals bij de Clio Estate bevinden zich in het interieur van de Grand Modus vele innovatieve opbergvakjes.” 

De Grand Modus, die uiterlijk ten opzichte van de gewone Modus vooral aan de achterzijde is gewijzigd, heeft een vanafprijs van 14.895 euro. De duurste van deze ‘modellen met inhoud’ is de nieuwe Kangoo Family. Toch is deze familieauto, met een enorme laadcapaciteit van 660 liter, met een vanafprijs van 17.695 euro alleszins behoorlijk geprijsd. Helemaal als je bedenkt dat de laadruimte eenvoudig is te vergroten naar 2.866 liter. “Dit is mogelijk door de inklapbare achterbank en passagiersstoel”, zegt Groenhuizen. “Met deze vlakke laadvloer is het mogelijk grote voorwerpen tot 2,5 meter lang te vervoeren. De laadruimte is voorzien van een kunststof mat.” Iedereen die zich wil overtuigen van de overweldigende ruimte die Renault3 te bieden heeft, kan een kijkje komen nemen bij Autohaag Zeeuw. De aanwezige verkoopadviseurs informeren u graag verder.

Autohaag Zeeuw
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 2564400
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12